Echipa Urosan

Membrii fondatori ai echipei medicale UROSAN sunt:

Prof.Dr.Virgil Osan – medic primar urolog – cu o experiență de peste 40 ani în specialitatea Urologie la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și Centrul Medical UROSAN precum și competențe de Litotriție extracorporeală (ESWL) și Ecografie.

Dr.Carmen Simion – medic primar urolog – cu o experiență de peste 25 ani în specialitatea Urologie la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și Centrul Medical UROSAN precum și competențe de Litotriție extracorporeală (ESWL) și Ecografie.

De asemenea, pacientii noștri beneficiază în plus și de serviciile unor medici de renume din Tg.Mureș și București care completează cu succes echipa medicală UROSAN:

Sef Lucrări Dr.Călin Chibelean – medic primar urolog – cu o experiență de peste 15 ani la Spitalul Clinic Fundeni București, la Spitalul Clinic Judetean Tg.Mureș și la Centrul Medical UROSAN.

Dr.Corina Golovei – medic primar A.T.I. – cu o experiență de peste 20 ani la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și expert în probleme de sănătate la servusexpert.ro, unde puteți afla răspunsuri la întrebările dvs. legate de sănătate.

Related Post

Comments are closed.

Optimizat pentru dispozitive mobile de catre Publicistic

Copyright © 2021 Centrul Medical UROSAN. All rights reserved.

Implementare: www.bbimage.ro - Theme by: Yoshz

Design by: Landscaping Jobs with Charleston Personals | Cleveland Singles | Radio Technicians