Echipa Urosan

Membrii fondatori ai echipei medicale UROSAN sunt:

Prof.Dr.Virgil Oșan – medic primar urolog – cu o experiență de 50 ani în specialitatea Urologie la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și Centrul Medical UROSAN precum și competențe de Litotriție extracorporeală (ESWL) și Ecografie.

Dr.Carmen Simion – medic primar urolog – cu o experiență de 30 ani în specialitatea Urologie la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și Centrul Medical UROSAN precum și competențe de Litotriție extracorporeală (ESWL) și Ecografie.

De asemenea, pacientii noștri beneficiază în plus și de serviciile unor medici de renume din Tg.Mureș și București care completează cu succes echipa medicală UROSAN:

Conf.Dr.Călin Chibelean – medic primar urolog – cu o experiență de 20 ani la Spitalul Clinic Fundeni București, la Spitalul Clinic Judetean Tg.Mureș și la Centrul Medical UROSAN.

– Dr.Sorlea-Amota Orsolya – medic specialist urolog.

Dr.Corina Golovei – medic primar A.T.I. – cu o experiență de 25 ani la Spitalul Clinic Județean Tg.Mureș și expert în probleme de sănătate la servusexpert.ro, unde puteți afla răspunsuri la întrebările dvs. legate de sănătate.

Optimizat pentru dispozitive mobile de catre Publicistic

Copyright © 2024 Centrul Medical UROSAN. All rights reserved.

Implementare: www.bbimage.ro - Theme by: Yoshz

Design by: Landscaping Jobs with Charleston Personals | Cleveland Singles | Radio Technicians